MP’s Själ & Muskler

Varmt välkomna in till bloggen även denna dag så här mitt i sommaren. Det har varit mycket med fotbollsträningen med alla ungar som vill ägna sig åt sport som fotboll på sommarlovet. Min rygg och mina ben har värkt och ömmat för jag är inte van vid denna höga grad av fysiska aktivitet. Det var dags att göra något för att komma tillrätta med dessa smärtor så därför gick jag till ett företag för att få massage i Mölnlycke. Jag har gått till ett massageinstitut som heter MP’s Själ & Muskler och fått en underbar massage här i Mölnlycke.  

 

Det var en angenäm upplevelse att få kroppen masserad och insmord i väldoftande eteriska oljor. Det var längesedan jag blev så avslappnad och mådde så gott som efter denna massage. Det här tycker jag har hjälpt så bra så jag önskar att fler skulle få uppleva detta. Jag är väldigt imponerad över vilken god effekt denna massage har. Det finns välgörande och läkande krafter i massage och det här är något jag nu kommer fortsätta med. Det var angenämt att få känna hur smärtan och stelheten i hela kroppen försvann. Det var det bästa som jag gjort på länge, när jag bestämde mig för att gå iväg på denna massage i Mölnlycke på MP’s Själ & Muskler. Madelaine Pirhonen som äger och driver det här företaget utför de flesta typer av massagebehandlingar och dylikt. Med hennes hjälp slipper du att ha ont. En del i hennes arbete går ut på att finna eventuella problemområden och åtgärda värk med mera. Hon arbetar för att alla kunder ska få så hållbara kroppar som möjligt. Så var lite snälla nu mot er själva och boka in en behandling i massage. Ni kan boka tid via hemsidan, eller förstås ringa om ni föredrar det.