En jurist i Borås

God morgon på er alla! Ibland kan man hamna i ett läge där man behöver få rådgivning av någon jurist. Råkar det nu vara så att man bor här i Borås, då är det förstås en jurist i Borås man behöver, jag tänkte tipsa er om en jurist i Borås som heter Hanna Larsson Rampe.  

Det här är en mycket duktig advokat och jurist i Borås som jag har anlitat när det var jag som behövde någon som är expert inom området. Det behöver inte alls vara så att man har hamnat i något klammeri med rättvisan. Juridiken spänner in över så många olika områden här i livet så det kan egentligen handla om även de mesta vardagliga sakerna, som i mitt fall när jag var osäker på hur jag skulle utforma ett testamente. Jag är ensamstående, inga barn, och med en liten förmögenhet på banken. Nu vill jag att den dagen jag dör, att dessa pengar ska gå till en organisation som hjälper hemlösa katter. Det kan verka enkelt att ifrån nätet skaffa sig information om hur man fyller i ett testamente, men jag vågade inte chansa, kände att jag behövde diskutera detta med någon jurist här i Borås, och då blev det så att jag vände mig till Hanna Larsson Rampe. Nu är testamentet ifyllt enligt konstens alla regler och bevittnat av två personer, så nu kan jag känna mig trygg i att pengarna inte går till allmänna arvsfonden eller någon girig släkting. Denna jurist i Borås kunde på ett pedagogiskt sätt förklara för mig hur lagstiftningen ser ut när det gäller arv och givetvis se till att testamentet inte lämnade några som helst frågetecken. Alla har säkert någon girig släkting precis som jag, och därför kändes det så viktigt att få upprättat detta testamente med hjälp av denna jurist i Borås.