Städfirman Mannerstråle AB

Godmorgon allihop, hur mår ni alla? Själv har jag haft det sådär det senaste, det har varit så mycket som hänt och det har varit riktigt jobbigt helt ärligt att ta sig igenom. Men det blir lättare för varje dag tack vare mina vänner och fina nya kollegor som jag har turen att ha. Jag tänkte idag i alla fall berätta om en firma som är extremt bra inom företagsstäd i Norrtälje som vi har anlitat på mitt nya jobb. Företaget heter Städfirman Mannerstråle AB.

Jag har trivts på mitt jobb extremt bra, trevliga kollegor och liknande men efter 20 år kändes jag att det var dags att gå vidare för att kunna utvecklas som person. Jag kände att det var dags att börja ta risker och prova nya saker i livet innan det blir allt för sent. Jag är väldigt glad att jag tog chansen med det här jobbet, jag trivs extremt bra med kollegor och chefen, kontoret är också hur fint som helst och är verkligen alltid fräscht och städat, jag har aldrig sett något liknade, inget av de kontor jag har jobbat på tidigare har varit så välstädade. Jag fick höra att dem har anlitat en firma som ska vara väldigt kunniga inom just företagsstäd i Norrtälje, och dem gör ett extremt bra jobb, att det kan hålla det så snyggt är verkligen sjukt. Om ni är ute efter någon som är duktig inom företagsstäd i Norrtälje så tycker jag absolut att ni ska ta och kolla in den här firman, om ni vill ha det lika fint som vi har hos oss och bli lika nöjda som vi är.